Wie zijn wij?

Wij, Sjoerd Zoethout en Marja Nieuwveld zijn de grondleggers van deze DoKi® filosofie.
Laten we ons even voorstellen.

 

Sjoerd Zoethout

Sjoerd Zoethout is mijn naam en ik werd te water gelaten op 20 oktober 1961 in Den Helder. "Vanaf dag één bezig met grenzen ontdekken en deze te verleggen. Ik heb dan ook van alles en nog wat gedaan in mijn leven. In de loop der jaren heb ik mij verdiept in alles wat met het menselijk lichaam te maken heeft, op basis van een holistische visie.

Al het goede van eeuwenoude stromingen uit het Oosten heb ik toegespitst op het westen en geïntegreerd in onze DoKi filosofie. Zo ben ik Reiki Master, gediplomeerd sport- en stoel masseur en Tai Chi / Qi Gong leraar. Daarnaast heb ik me bezig gehouden met EMDR, Quantum Touch, 5 elementen opleiding, IAS Vitaal en Tao. Ook volgde ik trainingen bij Wim Hof (The Iceman) en maakte ik mij Martial Arts disciplines eigen; zoals Jiu Jitsu, Krav Maga en Kyusho. Je kunt dus wel stellen dat ik een brede interesse heb.

Mijn inzichten deel ik graag, op jouw weg naar energiebalans.

Marja Nieuwveld

Marja Nieuwveld is vanaf mijn geboorte op 22 januari 1970 mijn naam. Alleen mijn naam gaf mij al voldoende broodkruimeltjes op mijn pad naar de bron van ZIJN. Mijn insteek in de spirituele wereld was de psyche en nu probeer ik het gat tussen de nieuwe wetenschap (Quantum Fysica, Epi-Genetica, Neurologie) en spiritualiteit te verbinden. Enkele zakelijke etiketjes zijn coach, systemisch opsteller, MBTI-consultant, yoga-juf en water-ambassadeur voor het Gotthard gebied. 

Als medegrondlegger van de DoKi® filosofie noem ik mijzelf creatief filosoof. Verder inspireer ik mensen bij hun reis naar vrijheid binnen Freedom-Quest. Ook ben ik een doorgeefluikje voor een stroom aan woorden die zich inmiddels in 3 boeken hebben gemanifesteerd.

De zomers breng ik grotendeels in Rotterdam door en in de winter trek ik mij terug naar het brongebied aan de voet van de Gott-hard. Maar eigenlijk ben ik een spiritueel wezen met menselijke ervaringen op weg naar herinnering.

Ik ben Licht & Liefde, net zoals jij.

Ik verheug me erop,  jou te inspireren tijdens jouw reis naar vrijheid!