DoKi® Modules

De DoKi filosofie wordt tastbaar gemaakt in de vorm van onze boeken, lezingen, workshops en retreats.

De DoKi® Modules zijn modulair opgebouwd en bestaan uit DoKi Talks, DoKi Touch, DoKi Arts, DoKi Balance en DoKi SessIN’s.

DoKicenter heeft regelmatig cursussen, ondermeer Tai Chi, Qi Gong, Reiki, FreedomBreath, Meditatie technieken en diverse workshops zoals Rug, Nek en Schouder.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor maatwerk voor uw bedrijfsevenement etc.

 

 

DoKi®Touch

DoKi Touch gaat uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam en past een creatieve vorm van quantum Energie toe die ook wel Reiki genoemd wordt. Ook werken we met FreedomBreath waardoor het lichaam diep geworteld en gebalanceerd wordt. Samen met verbindende visualisaties ontstaat er ruimte. Hierdoor ontgift je je systeem en transformeer je de blokkades waardoor de Chi (energie) weer stroomt. 


 

DoKi® Arts 

Ontdek je natuurlijke vrijheid, luister naar de intelligentie van je lichaam en laat de energie stromen op jouw unieke manier. De basis zijn de bewegingen uit de Tao, Tai Chi en Qi Gong. Maar waar het om gaat is jouw bewustzijn laten versmelten met je adem, je bewustzijn en jouw unieke lichaamsbewegingen.

Het recept om de energie moeiteloos te laten stromen.
DoKi® SessIN 

Heb je zin in ZEN? Tijdens de SessIn laten we individueel of in een groep ontstaan wat is. Na een korte meditatie in het teken van “acceptatie”, komt dat omhoog wat gezien en gehoord wil worden.
Een beetje te vergelijken met een theekransje maar dan heel anders;
The DoKi Way!

“Laat het water stromen, borrelen en omhoog spuiten.”

 

DoKi® Talks 

Laat je inspireren tijdens onze vlogs of duik in de spannende blogs en ontdek een nieuwe wereld. Ontdek de inzichten die je op interactieve wijze gelijk kunt toepassen in je leven.

“Wij hoeven de wereld niet te veranderen, slechts ons denken.”
DoKi® Balance 

Neem een kijkje in de natuurlijke wetten van balans en aantrekkingskracht en ervaar de symbiose in je lichaam, terwijl deze krachten zich op harmonieuze wijze afwisselen. Leer te vertrouwen in het zelf-herstellend vermogen van je lichaam. Balans is waar het om gaat in alle facetten van ons leven.
Tijdens deze module krijg je inzicht in de energiehuishouding, van je lichaam en de natuur waar het een deel van is.

“De liefde waar we naar op zoek zijn, is de liefde die we zijn.”