Onze creatieve ader

Sjoerd en Marja zijn creatief geweest en hebben inmiddels al heel wat boeken in eigen beheer uitgegeven.

Enkele titels zijn zelfs al in 3 talen vertaald en wereldwijd verkocht.

DoKi als Levenskunst

DoKi is een filosofie voor een bewustere manier van leven, door balans van ziel, mind en lichaam. Wat zijn deze en hoe verbind je ze? Hoe je bewust kunt worden van je innerlijke kracht wordt kleurrijk beschreven in dit boek.

Prijs: € 17,00

Het gedroomde land

Een mooi geschetst beeld van een spirituele maatschappij die bij mij omhoog kwam tijdens de beklimming van de Kilimanjaro in 2010. Deze inzichten bieden handvatten voor het dromen cq. creëren van onze nieuwe wereld.  

Prijs: € 17,00

 

DoKi - Levenswijshedenbundel

DoKi is een filosofie voor een bewustere manier van leven. In deze bundel zijn enkele van deze Levenswijsheden verzameld.
Een ideaal cadeau en perfecte lectuur voor op de WC.

Prijs: € 8,00

Leven van Licht & Liefde 
Mijn ontdekkingsreis naar Lichtvoeding 

Wat begon als de wens naar vrijheid, vrij van beperkende gedachten en conditioneringen, resulteerde in een bewustzijnsverruimend avontuur. Ontdek de levensenergie die stroomt en mij nu op alle vlakken voedt. Ga mee op mijn ontdekkingsreis tijdens dit spannende proces en maak kennis maken met de fascinerende quantum wereld. 

Prijs: € 28,00 (Hardcover)

Ook verkrijgbaar in het duits en engels.

 

Het Nieuwe Veld

Het eerste deel handelt over het leven van Marja waarin ze de lezer op een autobiografische manier meeneemt tijdens haar ontdekkingen van het leven. Het tweede deel gaat over de ontwikkeling van de mensheid en het laatste deel over de ontwikkeling van onze wereld.
Dit boek is een reis naar een samenleving met een hoger bewustzijnsniveau.

Prijs: € 18,00

DoKi inspiratie kaartjes

Dit setje van 28 kaartjes met inspirerende thema’s, biedt een leuke en creatieve invulling voor iedere workshop en/of feestje en is multifunctioneel te gebruiken. Ontdek zelf de talloze toepassingen en laat je inspireren.

Prijs: € 6,00

Alle boeken zijn te bestellen via info@dokicenter.nl

De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

 

Reviews "Leven van Licht & Liefde":

Marjan: Een open en eerlijk boek - Een echte aanrader!
Zo interessant hoe Marja haar eerste jaar beschrijft in haar transitie naar het leven van licht en liefde. Eerlijk, open en daarnaast wetenschappelijk.

Floris van Berkel: Inspirerend bewustzijnsverruimend avontuur
Heerlijk hoe Marja je meeneemt in haar wereld. Met humor en een vriendelijke uitnodiging dingen anders te bekijken dan we gewend zijn. Leuk ook, de link naar de fascinerende quantumwereld.

Sjoerd Zoethout, Spijkenisse: Inzicht
Het is een openbaring naar een hoger bewustzijn. Met humor beschreven hoe je beperkt wordt door conditioneringen, obstakels kan overwinnen naar een pad van liefde, vervulling, geluk en hoger bewustzijn. Een aanrader voor een ieder die op het pad is van wijsheid en zelfrealisatie.